مواد لازم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
سینه مرغ چرخ کرده : 300 گرم
پیاز رنده شده آب گرفته : 2 عدد
خامه : 2 ق س
زعفران دم کرده : 2 ق س
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن : 3/1 پیمانه
( طرز تهیه )
گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زعفران و 1 ق س خامه مخلوط کرده وکاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدبد تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم