مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
ماهیچه گوسفندی یا گوساله 1 کیلو
سیر 3 حبه
پیاز داغ 3 ق س
پیاز درسته 1 عدد
هویج 1 عدد
برگ بو 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق س
نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا تا جایی که ممکن است چربی های ماهیچه را میگیریم .قابلمه مناسب با
حجم گوشت را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن مایع در قابلمه میریزم تا
گرم شود سپس ماهیچه را به آن اضافه میکنیم وتفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض
شود.سپس بقیه مواد از جمله پیاز درسته خام/برگ بو و سیرو تکه های فلفل دلمه
ای را به گوشت اضافه کرده و بعد آب جوش را هم تا جایی که روی مواد را
بگیرد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به جوش آید.کف ایجاد شده روی آب گوشت
را هم میگیریم و زمان کافی میدهیم تا بپزد.بعد از 2 ساعت گوشت را همراه
مخلفات از صافی رد میکنیم و در قابله تمیزی تکه های گوشت پیاز داغ آب گوشت
صاف شده و تمیز نمک و فلفل ودارچین و رب گوجه را اضافه کرده و دوباره تا
پخت کامل گوشت و هویج زمان میدهیم که هم آب اضافی گوشت تبخیر بشه و هم هویج
بپزه و آب گوشت هم به روغن بیافته بعد در کنار یه پلوی نرم و خوشمزه سرو
میکنیم و در صورت دلخواه با سیب زمینی سرخ شده
هم تزیینش می کنیم
دوشنبه 4 اسفند 1393 ساعت 10:27