مواد لازم
باقلا بدون پوست ۸۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
شوید تازه ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز و سیر رو خرد کنید و به همراه گوشت تفت بدید. وقتی گوشت خوب تفت
خورد, شوید تازه رو اضافه کنید و بازم تفت بدید و بعد زردچوبه و ادویه
اضافه کنید و آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه!
باقلا رو از قبل کمی بپزید ولی اندازه ای که له نشه!
رب گوجه فرنگی رو به همراه روغن تفت بدید.
وقتی گوشت پخت, باقلا رو به همراه زعفران و نمک و رب تفت داده شده اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و بعد سرو کنید.
میتونید به خورش کمی آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
این میزان برای ۴ نفر کافیه!