مواد لازم :
برنج 1/4 1 پ
ماست چکیده 1/2 2 پ
تخم مرغ 1 عدد
زعفران
سینه مرغ نصف
گلاب 1 ق غ
زرچوبه مقداری
زرشک 3 ق غ
شکر ا ق غ
-دارجین مقداری
طرز تهیه :
-برنج قبلا خیس داده شده را با آب و زرچوبه آبکش می کنیم.
-مرغ را جداگانه پخته و ریشه ریشه می کنیم.
-زرشک را با شکر در روغن سرخ می کنیم.
-در یک ظرف بزرگ ماست و بیشتر زعفران را مخلوط می کنیم.
-گلاب، تخم مرغ و مرغ ریشه شده را به مخلوط بالا اضافه می کنیم.
-سپس ته یک قابلمه بزرگ یا ماهی تاه در دار راابتدا یک لایه برنج زعفرانی چیده ، سپس لایه لایه یک لایه برنج، یک لایه مواد و یک لایه زرشک و کمی دارچین.
-آب که جمع شد، در ته چین را می بندیم که دم بکشد