مرغ کنتاکی
مواد لازم:
مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
پودر سوخاری 1 لیوان
پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.