کرم کاسترد کرم خیلی خوشمزه ای هست که کاربردهای زیادی داره
ازاین کرم میشه برای پرکردن نون خامه ای ، شیرین دانمارکی ، نون های مغزدار و پیراشکی های شیرین هم استفاده کرد.
مواد لازم
شیر2 : پیمانه
نشاسته ذرت2 : قاشق سوپخوری
شکر : نصف پیمانه
زرده تخممرغ 2 : عدد
طرز تهیه
شیر سرد، نشاسته ذرت و
شکر را با هم حل کرده، تخممرغها را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس
روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به طور مداوم هم میزنیم تا غلیظ و مثل
فرنی بشه .
بعد از روی حرارت بر میداریم، وانیل یا هر اسانس دیگری که
تمایل داریم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. ، داخل ظرف مورد نظر کشیده و
میزاریم سرد بشه
نکته اول : میتونید ازپودرهای آماده هم استفاده کنید دراین صورت برای هریک لیوان شیر دوقاشق غذاخوری پودر کاسترد و یک تا دوقاشق غذا خوری شکر روبا هم خوب مخلوط کرده روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه.
نکته دوم: میتونید داخل ظرف موز خرد شده بریزید بعد کاسترد رو بریزید روش وبزارید سرد بشه طعم موز با این کرم خیلی هماهنگه.
نکته سوم: میشه شکررو حذف کرد و این کرم رو با مربا یا شیره انگور سرو کرد.
نکته چهارم: برخلاف سایر کرمها تست این کرم با مغزها خیلی خوشمزه ست بهتره برای تزئین ازمغزها استفاده کنید.
نکته پنجم: میتونید به صورت تک نفره هم سرو میکنید ( همونطور که تو تصویر میبینید )
نکته پنجم : میتونید بعد ازاینکه کرم کاملا سرد شد رو ش ژله بریزید وبزاریدخودش روبگیره تزئین با ژله هم برای این دسر فوق الاده مناسبه.
نکته ششم: با اضافه کردن کاکائو به این کرم میتونید کرم دورنگ هم تهیه کنید.
نکته هفتم: تزئین با شکلات آب کرده هم خیلی خوشمزه میشه
نکته هشتم : با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین که در یک چهارم پیمانه آب حل شده و یا غلیظ کردن مایع این کرم ، میتونید کرم کاسترد قالبی درست کنید.
بالاخره نکته ها تموم شدند!