مواد لازم:
گوشت راسته با فیله گوساله : یک کیلو
روغن زیتون : 1/3 پیمانه
پیاز : 2 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
تهیه کباب برگ
- این
کباب را می توان از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب کرد . راسته را پیش از
بریدن باید پاک کرد. یعنی 3 الی 4 سانتیمتر از سر کلفت آن را که محل اتصال
به استخوان است، باید برید ورگ و ریشه روی راسته را باید برداشت.
- راسته
را پاک و از طول به چند قسمت 10 سانتی متری تقسیم کنید . هر قسمت را روی
تخته بخوابانید و با برش طولی به شکل چند ورقه به کلفتی حدود یک سانتی متر
ببرید.
- 3.یک
ورقه از راسته ها را روی تخته بگذارید و با پشت یک کارد سنگین یا ساطور یا
بیفتک کوب روی گوشت بکوبید. آب پیاز رنده شده , روغن زیتون, ماست (در صورت
دلخواه) و زعفران را مخلوط کنید .
- راسته
ها را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند, سپس به سیخ
بکشید . توجه داشته باشید نمک گوشت های قرمز مخصوصاً کباب ها را باید در
وسط پخت زد . اگر
این کار را از قبل از پخت انجام دهید, گوشت آب انداخته و کباب خشک و سفت
می شود. گوشتها را به پهنایی در حدود 7 سانتیمتر برش داده، آنها را به
قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه کنید.
- سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده تا کاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زیتون و فلفل مخلوط کنید .
- گوشتها را بهمدت 24 ساعت در مخلوط آب پیاز و روغن زیتون خوابانده و در یخچال قرار دهید.
- سپس 2 الی 3 بار با بیفتک کوب روی گوشتها بزنید .
- تکه
های گوشت را که به سیخ میکشید آنها را روی کباب پز کباب کنید و گاهی سیخ
های کباب را بر گردانده تا هر دو طرف کاملاً پخته شود. اما دقت می کنیم که
کباب زیاد خشک نشود .
- نمک را نیز در اواخر پخت به گوشت اضافه کنید . پس از پخت کبابها را در دیس سرو کنید
سهشنبه 28 بهمن 1393 ساعت 17:15