مواد لازم:
مناسب برای 8 تا 10 نفر
آرد : 4 قاشق سوپخوری
شکر : 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 4 عدد
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
خامه زده شده : به میزان لازم
1- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
2- زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود.
3- سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد.
4- زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید. آرد الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید.
5- درون سینی فر را کاغذ بیندازید. از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین (حدود 3 سانتی متر) بریزید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، قرار دهید. این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند. سپس از فر خارج کنید. در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید. این مدت 10 تا 15 دقیقه طول میکشد.
6- بعد از تامل 5 دقیقهای لطیفهها از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
7- شیرینی را به پشت برگردانید، از خامه زده که داخل قیف با ماسوره کنگرهدار ریختهاید، روی آن بریزد و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید. روی آن را کمی پودرقند بپاشید.