دستور تهیه :
از مقدار آرد ذکر شده1 قاشق غذاخوری سر صاف کم میکنیم و آرد را الک میکنیم و کنار میگذاریم
سفیده ها و زرده تخم مرغ ها را جدا میکنیم
سفیده ها را با همزن برقی هم میزنیم با دور تند تا کاملا سفید و سفت
شود و از ظرف نریزد وقتی بر میگردونیم ظرف را ( حدودا 5 تا 7 دقیقه )
شکر را به سفیدها اضافه میکنیم و مجدد با همزن برقی آینقدر هم میزنیم تا
سفت و سفید شود و وقتی ظرف را برمیگردانیم نریزد ( حدودا 4 دقیقه )
زردها و وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا یک دست و کرم روشن شود
حالا همزن برقی را کنار گذاشته و زرده های همزده را به مخلوط سفیده و شکر
همزده و سفت اضافه میکنیم و با دست با لیسک خیلی آرام و دورانی هم میزنیم
آرد الک شده را کم کم و مرحله به مرحله داخل مخلوط سفیده و زرده ها الک
میکنیم به و دورانی هم میزنیم در تمام مراحل نباید اصلا پف سفیده ها بخوابد
باید یک خمیر سبک و پفکی دست بیاد
نکتــــــــــه :
مواد را با حوصله و وقت کافی هم بزنید تا خمیر خوب و با کیفیتی داشته باشید
فر را روشن میکنیم تا گرم شود ( 15 الی 20 دقیقه قبل پخت )
داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته
خمیر را داخل قیف میریزیم
میتونین با ماسوره و یا بدون ماسوره استفاده کنیم
با ماسوره خمیر را داخل سینی فر به شکل دایره یا بیضی شکل میدیم
دقت کنید که اندازه هاشون با هم یکی باشه ، چون باید 2تا 2تا با خامه بهم وصل شوند
آخرسر پودر شکر روی خمیرهای قیف زده شده الک میکنیم
سینی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار میدیم تا بپزه
شیرینی ها نباید تغیر رنگ بدند
وقتی پخت بلافاصله شیرینی ها را از سینی جدا میکنیم چون اگر سرد شود دیگر شیرینی از کاغذ جدا نمیشود
اجازه میدیم شیرینی ها خنک شود سپس داخل شیرینی ها با قیف خامه میزنیم
نکتـــــه ها :
1_ در صورتیکه نمی خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید
بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک
نشوند.
2_ برای تهیه شیرینی شکلاتی لطیفه :
2 قاشق از آرد را کم میکنیم و 2 قاشق پودر کاکائو جایگزین میکنیم
3_ اگر هم زدنتون مشکل داشته باشه و و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به
جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی
شدن سفت خواهند شد
پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصا هم زدن دورانیش .