مواد لازم :
نشاسته : 110 گرم
شکر : 200 گرم
گلاب : 1/2 لیوان
آب سرد : 2 لیوان
کره : 1 قاشق چای خوری
مغز گردو : 110 گرم
پودر نارگیل : 150 گرم
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
در صورت تمایل رنگ خوراکی که من استفاده نکردم
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک نچسب نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود ولی گلوله نشود .
وقتی مایع کاملا حل شد کره و شکر و گلاب و وانیل را اضافه کرده و مرتب هم
زده تا مایع غلیظ شود در حدی که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .
4 روش یا مدل دادن به باسلق:
روش 1_
داخل سینی یا ظرفی که بدنه ان کمی ارتفاع دارد بیشتر 5 سانتیمتر پودر
نارگیل را به قطر 5 سانتیمتر پخش کنید و به کمک قاشق داخل پودر نارگیل حفره
هایی ایجاد کنید و در انتهای هر حفره تکه ای مغز گردو قرار دهید.
با مخلوط نشاسته که روی حرارت کم قرار دارد ( نشاسته باید گرم باشد چون نشاسته سرد شده فرم دلخواه را نخواهد داد) این حفره ها را پر کنید و در انتها نیز روی ان را با پودر نارگیل بپوشانید و اجازه دهید خوب سرد شود ، پس از سرد شدن تک تک خارج کنید و سرو نمائید.
روش 2_
کف
ظرف مستطیل شکلی مقداری پودر نارگیل بریزید سپس نشاسته را روی آن پخش کنید
و روی ان با فاصله مغز گردو بچینید و مجدد مقداری پودر نارگیل روی نشاسته
بپاشید و پس از سرد شدن به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.
روش 3_
وقتی مایع غلیظ شد در حدی که بصورت یک خمیر در وسط ظرف ماند شعله را خاموش
کرده و مغز گردو را با آن اضافه و مخلوط کرده و اجازه میدهیم تا خنک شود.
پس از خنک شدن به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود
بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد
بصورت لوله های به قطر ۳ سانتیمتری یا هر شکل دیگری که دوست دارید درآورده و
در پودر نارگیل می غلطانیم .
روش 4_
در سینی که از قبل
پلاستیک پهن کرده و پودر نارگیل پاشیده ریخته و مواد را به شکل مستطیل پهن
کرده روش آسان این هست که به روی مواد پلاستیک پهن کرده و با دست پخش
کنید.گردوها را در یک طرف مستطیل چیده و رول کرده
نکته :
میتوانید بجای مغز گردو از پسته ، بادام ، کنجد و … نیز استفاده کنید
از زعفران هم واسه رنگ میشه استفاده کنید