مواد لازم فالوده شیرازی :
نشاسته : 200 گرم
شربت فالوده :
شکر : یک و نیم پیمانه
آب : نیم لیتر
گلاب : یک چهارم پیمانه
جوهرلیمو : 2 قاشق غ خ
دانه ی هل : در صورت تمایل
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مخلوط شود
جوهر لیمو را به آب و شکر اضافه کرده و بگذارید بجوشد تا شربت غلیظ شود.
گلاب و در صورت تمایل دانه های هل را اضافه کرده و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.
شربت را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس با هر وسیله ای که دارید به
صورت پخ پودری در آورده ( در کیسه بریزید و با گوشت کوب یا دستگاه بستی ساز
و ... )
طرز تهیه فالوده :
نشاسته و آب را با هم در قابلمه
نچسب ریخته و روی حرارت ملایم ( حرارت باید بسیار ملایم باشد تا نشاسته
پخته شود ) هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد
سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کشدار و براق شود .
نشانه ی پخته شدن خمیر : کشدار وبراق شدن آن است.
حدودا 20 دقیقه وقت میبرد سپس خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود.
در ظرفی آب و بلورهای یخ فراوان می ریزیم سپس خمیر ولرم شده را از یک صفحه
مشبک مانند پنجره چرخ گوشت رد کرده تا رشته رشته شود و رشته ها را در ظرف
آب و یخ ریخته تا فالوده خودش را بگیرد
آخر سر رشته هارا از آب بیرون کشیده با شربت که به صورت پودر در آمده و بستنی سروکنید