گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم کره: ۱۲۰ گرم ماست: ۱۰۰ گرم نان پیده ویا بربری: نصف آب گوشت: یک لیوان رب گوجه فرنگی و فلفل: یک قاشق غذا خوری (مخلوط) طرز تهیه:
۱. گوشت را بسیار ناز (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت
را از فریزر درآورده برش میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید.
۲. در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و
آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید. ۳. نان
بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس
در ماهیتابه و یا فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه. ۴. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید. ۵. گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید. ۶. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید. ... و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید