مواد لازم
نیم کیلو گوشت چرخ کرده کم چربی ـ دوعدد پیاز متوسط رنده و آب گرفته شده
ـ دوقاشق غذاخوری آرد سوخاری یا نان خشک کاملا خرد شده ـ یک قاشق
چایخوری صاف فلفل سیاه ـ یک قاشق
مرباخوری سماق نمک دلخواه ـ کره 30 تا 40 گرم برای پلو نیم کیلو برنج ـ
نمک و روغن به اندازه لازم ـ نوک قاشق چایخوری زعفران سائیده شده و حل
شده در سه قاشق غذاخوری آب داغ
طرز تهیه:
گوشت و پیاز و آرد سوخاری و فلفل و نمک و سماق را در ظرفی بریزید و خیلی
خوب آنها را باهم ورز دهید کره را به ته ماهیتابه بکشید و خمیر گوشت را
در آن پهن کنید و آنرا به شکل دلخواه برش دهید .........در ماهیتابه را
پوشانده و بگذارید با حرارت کم و با بخار خودش چند دقیقه ای بپزد بعد
در ماهیتابه را برداشته و حرارت را زیاد زیاد کنید و سریع آنرا تا میزان
دلخواه سرخ کنید و سپس از حرارت پائین بیاورید رویش را پوشانده و بگذارید
گرم بماند برنج را که بعد از شستن بمدت یکساعت خیس کرده اید اینک آب
آنرا دور ریخته و در پلو پز با مقدار آب لازم آنرا پخته و دم کنید.... 5
دقیقه قبل از اینکه خاموش شود محلول زعفران را روی برنج بریزید وقتی دم
کشید با یک کفگیر به آرامی روی آنرا با هم مخلوط کنید کباب دیگی و پلو را
در ظرف یا دیس کشیده و درصورت تمایل با با گوجه فرنگی کباب شده و پیاز و
جعفری برای سرو کردن تزئین داده و آماده کنید در این کباب دیگی از دستور
کباب کوبیده که قبلا در پیج گذاشته ام استفاده شده است امیدوارم درست
کنید و دوست داشته باشید.
جمعه 24 بهمن 1393 ساعت 15:34