مواد لازم :
برنج : 2 پیمانه
میگو کوچک : 200 گرم
تره فرنگی : 1 ساقه خرد شده
پیاز : 1 عدد خرد شده
سیر : 3 حبه خرد شده
زنجفیل تازه به اندازه 2 حبه سیر خرد شده
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن بمیزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ
طرزتهیه :
برنج را بعد از چند ساعت خیس کردن ، پخته و آبکش میکنیم .
میگو + نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه + تره فرنگی را مخلوط کرده تا میگو مزه دار شود .
پیاز را با کمی روغن تفت داده تا طلایی شود . سیر و زنجفیل رو هم افزوده و تفت داده
بعد مخلوط میگو را اضافه و حدود 2 - 3 دقیقه تفت داده و از روی حرارت برمیداریم .
توی قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را برای ته دیگ گذاشته و کمی برنج روی آن ریخته و نصف میگو را روی آن میریزیم . باز برنج ، میگو و در آخر هم برنج ریخته و روی آن یک سوم لیوان آب و مقداری روغن روی آن داده و روی حرارت گذاشته تا دم بکشد . 2 تا 3 دقیقه حرارت زیاد و بعد حرارت را کم میکنیم . بعد از نیم ساعت غذای ما آماده است . نوش جان