مواد لازم :
شکلات تخته ای یا چیپسی : 100 گرم
خامه صبحانه : 100 گرم
طرز تهیه :
خامه را روی حرارت گذاشته
و وقتی جوش آمد شکلات را به آن اضافه میکنیم .
و بعد بلافاصله از روی حرارت بر میداریم . شکلات و خامه را هم میزنیم تا در یکدیگر حل شوند
و یک کرم صاف و یکدست به ما بدهد . تا زمانی هم که سرد میشود چند بار دیگر هم میزنیم که هم رویه نگیرد و هم اینکه حباب های داخل آن خارج شود .
از گاناش برای روی کیک – کاپ کیک – بستنی – انواع دسر و شیرینی و میوه استفاده میشود .
برای میوه میتوانید میوه را پوست کنده و آنها را برش بزنید ، گاناش را هم در ظرفهای کوچک ریخته و در کنار میوه برای مهمان سرو کنید