آرد نخود 1 کیلو
پودر قند نیم کیلو
روغن نیم کیلو
گلاب نصف استکان
هل 1 قاشق مرباخوری
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم
آنقدر ورز میدهیم تا آرد روغن را به خود بگیرد و حالت منسجمی پیدا کند
شاید حدود 1 تا 2 ساعت باید ورز
دهیم بعد به مدت 2 روز خمیر را در جای خنکی قرار میدهیم روزها در
حیاط و شبها در خانه(که البته من اصلاخمیرمو استراحت ندادم)
بعد تو یه سینی پهن میکنیم و قالب میزنیم و با دانه خرفه تزئین میکنیم و
در سینی فر میچینیم
بعد تو فری که از قبل گرم کردیم با درجه 170 درجه و به مدت 10 تا 15
دقیقه میگذاریم تا بپزد
با این مقدار مواد حدود 350 تا شیرینی کوچیک دراومد