مواد لازم:آرد برنج / 2 قاشق غذاخوری مواد لازم برای لایه کارامل: روش تهیه: برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت را در شیر سرد حل میکنیم. شکر، گلاب و وانیل را اضافه کرده؛ روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا به جوش آید و غلیظ شود. از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری کره یا خامه اضافه کنید و هم بزنید تا رویه نبندد. اکنون لایه کاراملی را آماده میکنیم. ابتدا
کره را کف قالب مورد نظر می مالیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. اضافه
کره را از ظرف خارج میکنیم. (میتوان از قالب گرد ساده و یا قالب های کوچک
تک نفره هم برای تهیه این دسر استفاده کرد ) شکر را کف قالب پاشیده، روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و کاراملی شود. قالب
را از روی حرارت برداشته، چند قاشق از کرم را اضافه کره، با کارامل مخلوط
میکنیم و دوباره روی حرارت میگذاریم به مدت 2 دقیقه تا کمی بجوشد. سپس همه کرم را روی کارامل میریزیم و قالب را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم. موقع سرو ، دسر
رو به صورت نوارهای مستطیل به پهنای حدود ٥ سانت برش می زنیم و با یک
کفگیر هر برش رو رول می کنیم و توی ظرف میذاریم ، یعنی در واقع قسمت قهوه
ای که زیر دسر بود با رول کردن اون میاد رو. این دسر خیلی راحت از قالب جدا می شود.
نشاسته ذرت / 6 قاشق غذاخوری
شکر / یک دوم پیمانه
شیر / 3 پیمانه
گلاب / یک چهارم پیمانه
وانیل / یک چهارم ق چ ( در صورت تمایل )
کره یا خامه / 2 ق س ( در صورت تمایل )
خلال پسته / برای تزئین
کره / 1 تا 2 ق س
شکر / به مقدار لازم ( متناسب با کف قالب )
مرجع:niksalehi.com