کیک بلک فارست (Black forest) یا جنگل سیاه یه کیک آلمانیه که تشکیل
شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته. روی کیک هم با خامه
فرم گرفته، شکلات رنده شده و چند عدد گیلاس پوشونده و تزیین میشه.
گرفته، شکلات رنده شده و چند عدد گیلاس پوشونده و تزیین میشه.

کیک خیلی خوشمزه و شیکیه. به عنوان کیک تولد گزینه بسیار مناسبیه. روز
مادر هم که نزدیکه، پس میتونید امسال کیک روز مادر رو خودتون درست کنید و
مادر عزیزتون رو سورپرایز کنید.
اگه تو فصل گیلاس باشید که بهتره از گیلاس تازه استفاده کنید. من تو این دستور از کمپوت گیلاس استفاده کردم.
تو دستور اصلی این کیک از Kirschwasser استفاده شده که یک نوع نوشیدنی الکلیه که از گیلاس تهیه میشه. من به جای اون از آب همون کمپوت استفاده کردم.
مواد لازم:
شکر ۲ پیمانه
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
آب جوش ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۲ قاشق چایخوری
کمپوت گیلاس ۱ قوطی یا ۵۶۰ گرم گیلاس آب کشی شده
۱/۴ پیمانه آب گیلاس یا آب کمپوت گیلاس
خامه فرم گرفته ( آماده یا طبق این دستور )
طرز تهیه:
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. دو قالب ۲۳ سانتی رو چرب و
آرد پاشی کنید. اگه قالبتون نچسب نیست پیشنهاد میکنم کف قالب کاغذ روغنی
بکشید.
شکر، آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو در کاسه ای مخلوط کنید.

تخم مرغ ها، شیر، روغن و وانیل رو اضافه کنید.

با درجه متوسط همزن به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه.

آب جوش رو اضافه کنید و هم بزنید.

مایه کیک رقیقی به دست میاد.

مایه کیک رو به نسبت مساوی در دو قالب بریزید. اگه دو قالب هم اندازه
ندارید، میتونید دو بار در یک قالب درست کنید. بعد از در آوردن کیک اول از
قالب، قالب رو بشورید و خشک کنید و چرب و آردپاشی کنید ( یا کاغذ روغنی کف
قالب قرار بدید ).

قالب های کیک رو به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار بدید تا پخته بشن. یا تا وقتی که خلال دندون تمیز از کیک خارج شه.

قالب رو از فر در بیارید. اجازه بدید ۱۰ دقیقه کیک در داخل قالب خنک بشه، بعد از قالب در بیارید و روی توری سیمی خنک کنید.
کیک ها رو توی یخچال بگذارید تا خوب خنک بشن.
از گیلاس ها، تعدادی رو برای تزیین کنار بگذارید. بقیه گیلاس ها رو با ۱/۴ پیمانه آب گیلاس مخلوط کنید.
وقتی کیک ها خنک شدند اگه ناصاف هستند با کارد سطحشون رو صاف کنید.
یکی از کیک ها رو روی سطح کار بذارید، مقداری از گیلاس ها و آبشون رو روی کیک بریزید. سعی کنید یکسان پخش بشن گیلاس ها.

روی گیلاس ها خامه فرم گرفته بریزید و خوب همه ی سطح کیک رو بپوشونید.

کیک بعدی رو روی خامه قرار بدید.

با خامه فرم گرفته کل روی کیک و دیواره ها رو بپوشونید.

چون بعدا با شکلات رنده شده پوشونده میشه، خامه روی کیک خیلی لازم نیست تمیز و صاف در بیاد.

شکلات رو با پوست کن رنده کنید.


روی سطح کیک شکلات رنده شده پخش کنید. دیواره ها رو هم تا نیمه شکلات
رنده شده بچسبونید. میتونید با یک قاشق صاف از شکلات ها بردارید و به
دیواره بچسبونید.

با قیف روی کیک با فاصله های یکسان از خامه فرم گرفته شکوفه بزنید و روی هر شکوفه یک گیلاس قرار بدید.

کیک شما آماده ست. نوش جان.



منبع : sarashpazbashi.com
جمعه 17 بهمن 1393 ساعت 09:30