گراتن
ها جزء غذاهایی هستند که برای سرو در مهمانی ها مناسبند . اگه شما هم از
طرفداران بادمجان هستید مطمئنا گراتن بادمجان جزء غذاهای مورد علاقه شما
خواهد بود.
مواد لازم :
گوشت چرخ شده : 300 گرم
پیاز : 1 عدد
قارچ : 4 عدد متوسط
بادمجان : 2 عدد متوسط
سیر : 2 حبه بزرگ
پنیر پیتزا : 250 گرم
رب گوجه فرنگی : یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک , فلفل سیاه , اویشن , زردچوبه : به مقدار لازم
سس سفید : (طرز تهیه سس را اینجا ببینید)سس
سفید یه سس اصیل فرانسویه که پایه خیلی از سس های دیگه ست و در خیلی از
غذاها مثل لازانیا , انواع گراتن و ....کاربرد داره و سس بسیار خوش طعمیه.
اصل
این سس به این ترتیب هست که ارد رو با کره تفت میدن و شیر ولرم رو کم کم
به ارد اضافه میکنن و حرارت میدن تا به غلظت برسه و ادویه ها رو به اون
اضافه میکنن.
طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها رو به صورت راه راه پوست بکنید و به عرض نیم سانت حلقه حلقه کنید.سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از حداقل 15 دقیقه با اب سرد بشویید و کاملا خشک کنید. و بعد از ان در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
نکته : نمک زدن به بادمجان باعث میشه تا روغن کمتری جذب بادمجانها بشه.
پیاز را با روغن کمی تفت بدین تا سبک شه و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کرد و خوب تفت بدین.
بعد از پختن گوشت , قارچ ورقه شده رو اضافه کرده و با شعله بالا حدود 1 تا 2 دقیقه تفت بدین تا قارچها اب نندازن.
شعله را کم کرده و سیر رنده شده , نمک , فلفل سیاه , اویشن و رب گوجه رو اضافه کنید و یه کم تفت بدین .در این مرحله سس امادست .در ظرف مورد نظر یه ردیف بادمجان بچینید.
و در اخر باقیمانده سس بشامل رو کاملا روی مواد بریزید و در اخر پنیر پیتزا...
گراتن رو در فر با دمای 180 درجه سانیگراد تا وقتی که پنیر طلایی بشه قرار بدین.مرجع
دوشنبه 13 بهمن 1393 ساعت 16:31