نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

دسرها

 

کیک موکا شکلاتی

 

آرد 2 لیوان  .  شکر 1 و 1/3 لیوان  .  کره 185 گرم  .  شیر یا آب ولرم 1 لیوان

پودر نسکافه یا پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری  .  پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 3 عدد  .  بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری  .  نمک 1/8 قاشق چایخوری

   

کرم موکا

 

کره 220 گرم  .  آرد 5 قاشق غذاخوری  .  خامه 1/2 لیوان  .  شیر 1/2 لیوان

پودر قند 2 لیوان  .  پودر نسکافه 4 قاشق غذاخوری  .  پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره که در دمای اتاق نرم شده است و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید ( هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن به مدت 1 دقیقه بزنید ).

 

مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ، پودر نسکافه یا قهوه ) را مخلوط کنید و روی مایه کیک الک نمایید و همزمان شیر یا آب را اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر تا مواد تمام شوند ) ، مایه کیک را داخل قالب که ته آن کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید تا بپزد سپس کناری قرار دهید تا خنک شود.

 

 

برای تهیه کرم موکا ابتدا آرد را با شیر مخلوط کنید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کنید ، مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.

 

کره نرم شده در دمای اتاق را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود ( در صورت تمایل میتوانید برای سفت تر شدن کرم ، آن را 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید ).

 

 

کیک را پس از اینکه خنک شد به 2 یا 4 قسمت برش بزنید ( میتوانید برای داشتن کیک 4 لایه مقدار مواد را 2 برابر کنید و همزمان 2 کیک تهیه کنید و با برش هر کیک به 2 قسمت 4 کیک داشته باشید ).

 

کرم موکا را با کاردک میان هر لایه کیک قرار دهید ( مقدار استفاده از این کرم سلیقه ای میباشد ، همچنین میتوانید در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده روی کرم موکا بپاشید سپس لایه بعدی کیک را قرار دهید ).

 

پس از پایان کار روی کیک را با سس شکلاتی پوشش دهید ( میتوانید از کرم موکا هم برای تزیین روی کیک استفاده کنید یا با خامه ، باتر کرم و هر نوع کرمی که دوست دارید روی کیک را پوشش دهید ).

 

کیک اماده را حداقل به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس برش بزنید و همراه با نوشیدنی های دلخواه سرو کنید



 

خمیر مخصوص تارت

میتوان از خمیر پای سین استفاده کرد فقط بجای روغن کره میزنیم

 

آرد 2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری . کره سرد 200 گرم . آب سرد مقدار لازم


.

 

طرز تهیه : آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید ( در صورتی که میکسر ندارید میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید



کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند

.

خرده های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد ، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است ) ؛ خمیر اماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد میشود خمیر یک شب داخل یخچال بماند







سوفله شکلاتی

مواد لازم :

این میزان برای ٤ تا ٥ نفر کافی هست 
کره ١٤٥ گرم 
شکلات تخته ای تلخ ١٢٠ گرم 
تخم مرغ کامل ٢ عدد 
زرده تخم مرغ ٢ عدد 
قهوه دم کرده ١ استکان 
پودر شکر ٦٠ گرم 
ارد ٣ قاشق غذا خوری 
طرز تهیه :
اول شکلاتها رو به صورت بن ماری آب میکنید 
داخل  شکلاتها کره و شکر رو اضافه میکنیم
همه تخم مرغ ها رو با هم میزنیم 
و شکلات آب شده را به تخم مرغها اضافه میکنیم
حالا قهوه رو اضافه کنید و هم بزنید ، و در آخر ارد رو به صورت الک شده اضافه کنید 
ظرفهای مورد استفاده رو اول کمی چرب کنید و بد مقداری ارد بپاشید 

حالا ظرفها رو به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقیقه با حرارت ٢٠٠ درجه داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید 
روی سوفله ها خاکه قند بپاشید و گرم سرو کنید



پاناکوتا

دسر پاناکوتا یکی از دسرهای معروف ایتالیایی هست که همانند پیتزا و پاستای ایتالیایی در تمام دنیا شناخته شده
و اما داستان تهیه این دسر خوشمزه 
این مقادیر برای ۶ عدد لیوان کوچک کافی بود 
مواد لازم :
برگ ژلاتین ۳ عدد
خامه ۴۰۰ گرم 
شکر ۵۰ گرم 
وانیل نصف قاشق چای خوری 
توت فرنگی ۱۰۰  گرم ، در صورت تمایل 
طرز تهیه :
خامه ، شکر ، و وانیل رو همراه هم  روی حرارت قرار بدید ، و بگذارید کمی بپزه
ژلاتین ها  رو داخل آب سرد قرار بدید تا نرم شوند 
توتفرنگی ها رو تمیز کرده و به صورت پوره در بیارید 

وقتی مقداری خامه خنک  شد ، ژلاتین ها را دانه دانه اضافه و خوب هم میزنیم در آخر هم پوره رو اضافه کنید و یادتون باشه که اگه بدون پوره میوه خواستید , این مرحله رو حذف کنید دسر رو ۱ شب در یخچال قرار بدید و روز بعد میتونید همراه با سوس توت فرنگی یا ساده میل کنید


ژله خرده شیشه
مواد لازم:
ژله به رنگهای دلخواه =تعدادی
ژله آلوئه ورا =یک بسته
بستنی وانیلی =بیشتر از ۱ لیوان
طرزتهیه:
ژله های رنگی رو مثل همیشه که ژله درست میکنید درست کنید
توی ظرفهای مستطیلی میریزید که بعد از بسته شدن بتونید برش بدید و مکعبی شن خورده شیشه هاتون.
ژله ها که کاملا بسته شدمکعبی برش میدید.توی قالب مورد نظر رنگها رو میچینید.
حالا ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید مایع که از حرارت افتاد و سرد شد بریزید تو قالبی که خورده شیشه هارو چیدید .بذارید تو یخچال یه شب تا خوب ببنده




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.