نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

شیرینی ناپلئونی

این که میبینید نه ناپلئونی هست ، نه باقلوا نه چیز کیک :)))
ولی همونجور که گفتید این ی بمب کالریه ؛))) اون هم از نوع یوم یوم
این شیرینی نامش
Kadaifi هست ، که با نودلهای ریز مخصوص تهیه میشه ، و مثل Bougatsa بسیار معروف و خوش مزه هست
این نوع شیرینی در کشورهای مختلف به روشهای گوناگون هم تهیه میشه که این روش یونانی هست
وجه تشابه این شیرینی با
Bougatsa هم در کرم پاتیسیر هست
با این که اولین تجربه من با این رشتهها بود ، ولی بسیار مورد توجه من و دیگران قرار گرفت  

 

مواد لازم :
Kadaifi نودل ۳۰۰ گرم ، که میتونید از فروشگاهای ترک تهیه کنید
کره ۵۰ گرم ، که باید آب شده باشه
بادام خرد شده ۱۵۰ گرم
در این مرحله نودلها رو داخل ظرف مورد نظر نسوزی پهن کنید ، روی آنها را با کره چرب کنید و مقداری هم آب بپاشد ، بادام روی سطح نودلها بپاشد
نودلها را درون فر به مدتی که روی آنها کمی طلایی شود قرار دهید ، با حرارت ۱۹۰ درجه

 

و حالامواد مورد نظر شربت این شیرینی :
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۴۰۰ میل
مقداری زعفران دم کرده
آب ۱ عدد پرتقال
آب نصف لیمو ترش ، همراه با مقداری از پست لیمو ترش
این مواد رو به جز زعفران ، بگذارید تا جوش بزنه و بقوم بیوفته ، در مراحل آخر زعفران رو اضافه کنید
از این شربت زمانی که داغ هست روی سطح نودلهای پخته شده بریزید
و بگذارید تا نودلها خنک شود


تهیه کرم پاتیسیر

                   

http://gole-sofreh.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.هتمل

 

این کرم رو بعد از تهیه روی نودلها ریخته و صاف کنید ، اجازه بدهید که سرد شود و مرحله بدی را شروع کنید


 

در مرحله آخر مقداری خامه رو بزنید تا سفت و فرم دار بشه ... اگه مایل بودید به خامه کمی پودر شکر اضافه کنید

من اضافه نکردم ، چون اصولا شیرینیجاتی که به اندازه کافی شیرینی دارند، من از ریختن شکر در خامه خودداری میکنم


خامه ها رو روی خمیر پاتیستیر ریخته و خوب صاف کنید ، روی خامه را با مقداری پسته تزیین کنید


بهتره که شیرینی مدت چند ساعتی داخل یخچال بمونه و بعد میل کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.