مواد لازم
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند یک چهارم پیمانه
گردو (خرد شده) یک و یک دوم پیمانه
پودر پسته (برای تزئین) به میزان لازم
طرز تهیه
فر را روی حرارت 350 درجه
فارنهایت روشن نموده تا گرم شود. پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط
نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید. مایه
نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد. در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید.
سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی
آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه قرار
دهید. بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری
نمائید.