سینه یا فیله مرغ : نگینی خورد شده : 150 گرم
پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خورد شده : 4/1 پیمانه
قارچ ورقه ای خورد شده : 6 عدد
ذرت پخته : 2/1 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : 1 پیمانه
نمک و فلفل و آویشن : به میزان لازم
کره : 50 گرم
(طرز تهیه )
شیر+ بکینگ پودر و نمک را با همزن دستی مخلوط کنید و روغن مایع را اضافه کرده و
آرد را هم کم کم بیافزایید تا جایی که خمیر به دست نچسبد در صورت چسبناک بودن خمیر
آرد بیشتری اضافه کنید.خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا یکدست و صاف
شودسپس داخل ظرف چرب شده ای قرار داده رویش را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت
دهید.پس از طی این مدت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه بصورت مستطیل حدود
20 در 30 سانتی متری باز کرده و روی سینی فر قرار دهید و مواد میانی خنک شده را در
یکطرف خمیر بریزید و به شکلی که در عکس هست برش بدید و بپیچید ,روی خمیررا با تخم
مرغ زده شده برس بزنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 35 تا 45
دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود سپس در ظرف سرو کشیده و به دلخواه تزیین
کنید با این مقدار خمیر 2 عدد پیراشکی بزرگ خواهید داشت .
طرز تهیه مواد میانی:کره را در ماهی تابه آب کنید و قارچ را اضافه کنید و با شعله
زیاد سرخ کنید(قارچ اول آب می اندازد و سپس شروع به سرخ شدن میکند)سپس تکه های مرغ
و پیاز داغ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کرده و
اجازه میدهیم بپزد در آخر فلفل دلمه ای/ذرت و رب گوجه و پنیر را هم اضافه کرده و
کمی بعد شعله را خاموش میکنیم و بعد از خنک شدن استفاده میکنیم.
این خمیر بسیار عالی و ترده و ارزش امتحان کردن رو داره شما می تونید با مواد
میانی دلخواه خمیر رو پرکنید . برای رو و زیر مواد هم میتونید از انواع پنیر
استفاده کنید