
مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار:
گوشت مغز ران
گوسفندی : 500 گرم
برنج : 6
پیمانه
زرشک : 2
قاشق غذاخوری
شکر : 1
قاشق غذاخوری
پیاز داغ : 2
قاشق غذاخوری
رب گوجه
فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
خلال پرتقال
شیرین شده : 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام :
1 قاشق غذاخوری
خلال
پسته : 1 قاشق غذاخوری
گلاب :
1 قاشق غذاخوری
دارچین، هل،
زیره : 1 قاشق غذاخوری
کره
: 100 گرم
زعفران آب
گرفته غلیظ : 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل،
زردچوبه : به میزان لازم
دستور پخت قیمه نثار:
برنج
را از قبل خیس کرده و دم کنید.
گوشت
را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و
کمی روغن تفت دهید.
مواد
فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال
بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.
بقیه
ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.
خلال
پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.
زرشک
شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش
کنید.
یک
پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده
کنید.
تزیین:
برنج
گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به
فرم قالب در آید.
سپس
آن را در دیس برگردانید.
در
قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای
برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین
کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن
لذت ببرید.
پنجشنبه 18 تیر 1394 ساعت 14:36