آرد مخصوص کیک (الک شده) : ½ 2 پیمانه (250 گرم)
نمک : ½ ق چ
پودر کاکائو : 2 ق غ
کره جامد که به دمای اتاق رسیده : ½ پیمانه (113 گرم)
شکر سفید : ½ و 1 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
باترمیلک : 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
رنگ خوراکی مایع قرمز : 2 ق چ
سرکه سفید : 1 ق چ
جوش شیرین : 1 ق چ
پنیر خامه ای که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
پنیر ماسکارپونه که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
پودر قند : 1 پیمانه (115 گرم)
خامه سرد (35-40% چربی) : ½ 1 پیمانه (360 میلی لیتر)
تهیه کیک قرمز مخملی در سه مرحله انجام می شود که به ترتیب به آن ها پرداخته شده است:
فر
را روشن کرده و روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد)
تنظیم کنید. شبکه فر را روی ردیف وسط قرار دهید. دو عدد قالب 23 سانتی متری
را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
داخل یک ظرف بزرگ آرد الک شده ، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بذارید.
داخل
ظرفی دیگر کره را آنقدر بزنید تا سفید و کرمی شود (با همزن حدود 2 دقیقه).
سپس شکر را به آن اضافه کرده و مجددا آنقدر بزنید تا سبک و کرمی شود (با
همزن 3-2 دقیقه). تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید (یعنی بعد
از اضافه کردن هرتخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید).
وانیل را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
داخل ظرفی دیگر ، باترمیلک و رنگ قرمز را خوب مخلوط کنید تا یک مایع قرمز داشته باشید.
اکنون
یک سوم آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با دور کُند همزن بزنید سپس
نصف باترمیلک را اضافه کنید و هم بزنید. مجددا یک سوم دیگر از آرد ، سپس
باقی باترمیلک و در آخر نیز باقی مانده آرد را اضافه کنید (بعد از هرمرحله
تا حد مخلوط شدن با دور کند همزن یا یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید.
یعنی در سه مرحله آرد و دو مرحله باترمیلک را اضافه کنید).
جوش شیرین و
سرکه را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و وقتی شروع به حباب زدن کرد
به سرعت داخل مخلوط ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
از این
قسمت به بعد باید سرعت کارتان را بالا ببرید تا خاصیت جوش شیرین از بین
نرود. مواد را بین دو قالب که از قبل آماده کرده بودید تقسیم کنید سطحشان
را صاف کرده و بلافاصله داخل فر بگذارید (پس می بینید که آماده کردن قالب
ها و فر از قبل کاملا ضروری است). زمان پخت این کیک ها 25 تا 30 دقیقه می
باشد ولی می دانید که باید با فرو کردن یه خلال دندان وسط کیک چک کنید که
اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. پس از آماده شدن ، اجازه دهید کیک
ها برای 10 دقیقه کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کنید و مجددا صبر کنید تا
کاملا سرد شوند.
چون میخواهیم این کیک را با کرم پنیری تزئین کنیم پس
بهتر است آن را برای حداقل یک ساعت داخل فریزر یا چند ساعت داخل یخچال قرار
دهید تا کار کردن با فیلینگ و فراستیگ راحت تر شود. حتما برای گذاشتن داخل
یخچال با سلفون بپوشانید. میتوانید کیک را از روز قبل درست کرده و بعد
تزئین کنید. در این مدت کیک را داخل یخچال نگهداری کنید.
داخل یک ظرف ، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا به صورت کرمی شود. خامه را اضافه و مجددا هم بزنید (فقط یک نکته مهم در اینجا وجود دارد که اگر از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد پس بهتر است خامه را جداگانه بزنید تا کاملا فرم گرفته سپس به کرم پنیر اضافه کنید). کرم را بچشید و اگر دوست داشتید به آن پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر شود. (مقدار شیرینی آن به شما بستگی دارد. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید فقط از پنیر خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.)
با یک چاقوی بزرگ هرکدام از کیک ها را از وسط نصف کرده و وسطشان را با کرم پنیر پر کنید سپس روی هم قرار دهید. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشد که کف قالب بوده است زیرا می خواهیم سطح صافی داشته باشیم. حالا روی همه ی کیک را با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید. این کیک برای 10 تا 12 نفر کافی است.
نکته : می توانید این کیک را داخل قالب قلبی شکل، تهیه کنید و به زیبایی و مناسبتش برای ولنتاین بیافزایید. نوش جان.
1. اگر باترمیلک نداشته باشم چه چیزی را می توانم جایگزین کنم؟
پاسخ:
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب یا آب لیمو را با یک پیمانه معادل
240 میلی لیتر شیر مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه در همان حالت در دمای
اتاق بماند و بعد از آن استفاده کنید.
2. منظور از آرد مخصوص کیک در دستور چیست؟
پاسخ:
آرد مخصوص کیک آردی است با میزان گلوتن پایین که داخلش بیکینگ پودر و نمک
ندارد. شما میتوانید سه چهارم پیمانه معادل 85 گرم آرد همه منظوره را با دو
قاشق غذاخوری معادل 15 گرم نشاسته ذرت مخلوط کنید و به این شکل یک پیمانه
معادل 100 گرم آرد کیک دارید.