مواد لازم : تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر صاف نمک یک هشتم قاشق چایخوری شکر 3 قاشق سوپخوری سر صاف شیر 1 پیمانه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری روغن مایع 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک : آرد نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط والک میکنیم.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را در کاسه تمیز و خشکی
ریخته و با درجه بالای همزن برقی میزنیم تا پف کرده و اگر کاسه را
برگردانید از کاسه نریزد . زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی هم
میزنیم تا پف کرده و حجم آن 2 برابر شود. حالا روغن و شیر را هم افزوده و
با دور کند همزن و فقط در حدیکه مخلوط شوند هم میزنیم. آرد را هم اضافه
کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را هم
اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود . تابه تفلون را با
مقدار کمی روغن چرب کنید حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا نتیجه بهتری
بگیرید. از مایه کیک با ملاقه کوچک یا پیمانه های شیرینی پزی سایز یک
چهارم برداشته و در وسط تابه بریزید و با پشت ملاقه مایه کیک را در تابه
گرد کنید من دایره هایی با قطر حدود ده سانت درست کردم با یکی دو تا پنکیک
اول دستتون میاد . روی پنکیکها بعد چند دقیقه شروع به حباب زدن میکند ,
وحبابها شروع میکنن به ترکیدن و روی پنکیک سوراخ سوراخ میشه و نشانه این
است که باید پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود . به همین ترتیب
ادامه دهید تا مواد تمام شود. با این مقدار مواد حدود 8 تا 10 عدد پن کیک
خواهید داشت برای سرو پنکیک شما میتونید از شکلات آب شده /عسل /انواع مربا و
مارمالاد/ خامه/ توت فرنگی و موز استفاده کنید