مواد لازم برای خمیر:
شیر نصف پیمانه روغن مایه نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق م تخم مرغ ۱ عدد یک قاشق غ آبلیمو یا سرکه آرد تا جایی که خمیر نرمی شود، نیم ساعت استراحت خمیر
طرز تهیه: خمیر را نصف می کنیم بعد هر نصف را
چهارده تقسیم میکنیم وسط هر چهارده مغزه گردو و هل و یا بادام و هل ، پسته و
هل ، بعد بقیه چهارده را روی مغزها گذاشته با دست کم فشار داده بعد ۵۰ گرم
کره و کمی روغن مایه روی خمیر ریخته و توی فر گذاشته تا پخته شود بعد از
پخت شربت ریخته و نوش جان ( نکته : ضمنا برای باز کردن هر کدام از خمیرها
از نشاسته استفاده میکنیم)