کیفسکی ، غذایی فوق العاده خوشمزه با مرغ که در اکثر رستورانهای دنیا سرو می شود !
چیکن کیِف یا کیِفسکی یکی از غذاهای محبوب سراسر دنیاست که اصالت اوکراینی - روسی دارد
و در بسیاری از رستوران های مطرح بین المللی سرو می شود. کیِفسکی یا مرغ
کیِفی به روش های مختلفی تهیه و سرو می شود، این هم یکی از روشهای ساده اش
هست که خواهرم زحمت کشیده همراه با مراحل کار عکس گرفته و با دستور
فرستاده.
مواد لازم :
4 تکه فیله مرغ (تقریبا هر کدام 180 گرم)
120 گرم کره
2 عدد سیر بزرگ خرد شده
1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری شیر
1/3 فنجان آرد مخلوط با نمک و فلفل
پودر سوخاری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
فیله ها رو با یک چکش بکوبید تا پهن بشن. کره و سیر رو با هم در یک ظرف
مخلوط کنید. جعفری رو اضافه کنید. حالا این مواد رو به 4 قسمت تقسیم کنید و
بذارید داخل فیله ها و فیله ها رو رول کنید. فیله ها رو به مدت 30 دقیقه
داخل یخچال بذارید. تخم مرغ و شیر رو داخل یه ظرف بریزید و هم بزنید. آرد
رو اضافه کنید و هم بزنید. فیله ها رو داخل مخلوط تخم مرغ کنید و سپس دورش
رو پودر سوخاری بزنید، دوباره داخل مخلوط تخم مرغ بکنید و دوباره دورش رو
پودر سوخاری بزنید. سپس فیله ها رو داخل روغن سرخ کنید.