فر رو روشن و روی دمای چهارصد فارنهایت یا همون
دویست خودمون تنظیم کنید. کره و شکلات رو بن ماری کنید تا کاملا ذوب و مخلوط بشن.
|
در ظرف دیگه ای، شکر، زرده و تخم مرغ ها رو با
همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ بشن.
|
آرد رو به مایه تخم مرغی اضافه کنید .
|
سپس مایه شکلات رو اضافه کنید و با درجه ملایم
همزن بزنید تا کاملا همگن بشه و مایه براقی حاصل بیاد.
|
این مایه باید در چهار قالب استوانه ای نسبتا
بلند ریخته بشه. من همچی قالبی نداشتم و مجبور شدم با این فقر امکانات ساخته و از
این قالب استفاده کنم. به هر حال دو سوم مایه رو در قالب بریزید. و روی هر سلول دو قاشق کره بادام زمینی بریزید.
|
یک سوم بقیه مایه رو روی کار بریزید.
|
دستور گفته از شانزده تا بیست دقیقه یا تا وقتی
سطح کیک پف کرد زمان کافی هست. چون قالب من کم حجم بود مایه من کمی بیش از حد
معمول پخت و مرکز روان اون مذاب و جاری نشد. اگر بخوام با همین شرایط این رودفعه دیگه درست کنم، این
قالب رو دوازده سیزده دقیقه در فر بیشتر نمی ذارم.
|
ولی هنوز هم کیکی بسیار پوک و سبک و عالی بود . |