
مواد لازم :
خمیر مایه : 2 قاشق غذا خوری
ارد : 4 پیمانه + به مقدار لازم
اب : 1 پیمانه
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
کره اب شده : 1/4پیمانه
روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری
wheat bran
سبوس گندم : 1/3 پیمانه
تقویت کننده ارد : 1قاشق غذا خوری Bread Improver
برای روی نان
کنجد
2 قاشق ارد با 1/4 پیمانه اب
خمیر مایه رو با1/3 اب ولرم و شکر بزارید تا پف کند
بعد اب رو با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید و روغن مایع و کره رو اضافه کنید
و ارد سبوس گندم رو همراه با تقویت کننده ارد کم کم اضافه کنید تا جایی
که خمیر به دست زیاد نچسبد و خوب ورز بدید تا یکدست بشه
خمیر رو جای نسبتا گرمی بزارید و روش رو بپوشونید تا 1 ساعت ور بیاد و حجمش 2 برابر بشه
روی میز کار کمی سبوس گندم بریزید
بعد خمیر رو بشکل بربری داخل سینی فر پهن کنید اگر خمیرتون کمی شل باشه بهتر میشه طعم وشکل نونتون
با انگشت وسطش شکل بندازید و مخلوط اب و ارد و همراه با 1 قاشق سبوس رو بزنید
به این ترتیب که اب رو با ارد مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به شکل
بلوری در بیاد وکمی غلیظ بشه بزارید سرد بشه و روی خمیر بمالید
بعد بزارید توی فر روی 350 درجه فارنهایت 35 دقیقه تا روش طلایی بشه یا روی 500 برای 10 دقیقه
yemalilar.com
چهارشنبه 13 اسفند 1393 ساعت 10:12