پآلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه
اول پیاز را ریز خرد کرده تفت دهید تا طلایی شود. سپس بع داز شستن گوشت.گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده وخوب تفت دهید. بوی خوب تفت داده شده گوشت وپیاز که بلند شد زردچوبه را اضافه کنید. بعد چند لیوان آب بریزید تا گوشت خورشتی نیم پز شود.
در این فاصله اسفناجها را پاک کرده وشسته و خرد کنید. در ظرفی ریخته اسفناج حجمش زیاده اما کم کم آب آن گشیده میشه وحجم اسفناج کم میشه. دراین موقع دو سه قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کاملا سرخ و خوشمزه بشه. سپس به خورشت نیمه پختمان اضافه میکنیم. تا خوب پخته و جا افتاده بشه.
یک ربع بیست دقیقه به اواخر پخت که مانده بود آلو ها را هم شسته و گل و شنی اگه داشته باشه میشوییم و به خورشتمان اضافه میکنیم. میگذاریم تا آلوها هم خوب جا بیوفته وسپس با پلو آبکش شده و دم کشیده زعفرانی نوش جان کنید.