
مواد لازم:
تخم مرغ :4 عدد
ارد: 3/4 پیمانه
شکر:1/2 پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال: 2 قاشق چای خوری پر
خامه فرم گرفته
فر رو روی 450 درجه فارنهایت روشن کنید .
سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جدا کنید
سفیده تخم مرغ راباهمزن
بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم هیچی ازش نریزه بیرون
در ظرف دیگه شکر - وانیل و
زرده تخم مرغ ها + 1 قاشق از رنده پوست پرتقال رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون 2 برابر بشه و رنگش کرمی بشه
ارد
و بیکینگ پودر رو با هم الک
میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد زرده الک میکنیم 1/3 سفیده هم زده شده رو هم اضافه میکنیم و
با همزن همه مواد رو مخلوط میکنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که ارد
قاطی مواد بشه کافیه .
همزن رو میزاریم کنار وما بقی سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و اروم مخلوط میکنیم
کف سینی
شیرینی پزی 31 در 31 سانتی
رو با 1 قاشق چای خوری روغن مایع اغشته میکنیم کاغذ روغنی پهن میکنیم
و دوباره یک قاشق چای خوری روغن مایع رو به همه جای کاغذ میمالیم .
بعد
مایه کیک را توی سینی میریزیم .
روش
رو با لیسک صاف میکنیم وداخل فر میزاریم به مدت 5-7 دقیقه یا تا وقتی
روی اسفنجمون طلایی بشه بعداز پختن
آنرا بیرون میاریم اجازه میدیم کمی خنک بشه و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی
کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج راجدا میکنیم و با همون کاغذ رولش میکنیم و و
روش یک حوله میندازیم میذاریم تا خوب خنک بشه 1 قاشق چای خوری پوست پرتقال رو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم .
بعد
از خنک شدن کیک اسفجی
رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم خامه رو یکدست همه جای کیک پخش میکنیم و دوباره رولش
میکنیم
بعد میزاریم داخل یخچال به مدت 1-2 ساعت تا خودش رو خوب
بگیره بعد با خامه و قیف روی رول رو تزیین میکنیم و بعد برش میزنیم .
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 18:21