مواد لازم:
سبزی شامل: گشنیز-جعفری-تره یا پیازچه- شوید از هر کدام یک دسته کوچک
فلفل رنگی: 3 عدد یا ریز کوچک
لپه و برنج : از هر کدام 1/2 پیمانه خیس شدشون نه خشک
گوجه فرنگی: 1عدد
پیاز: 1عدد
رب: 1 قاشق غذا خوری پر
سیر : 2 حبه
نمک فلفل زرد چوبه: به مقدار لازم
ماست و سیر به مقدار لازم" در صورت تمایل"
سبزی ها را میشویم ریز خورد میکنیم
پیاز را سرخ میکنیم نمک و فلفل و زرد چوبه میزنیم
لپه و برنج را از قبل خیس کنید و بپزید
سبزی ها را به گوشتی که خوب تفت دادهاید اضافه کنید
لپه و برنج را اضافه کنید و هم چنین رب را با نصف گوجه فرنگی که ریز خرد کردهاید را هم اضافه کنید
1 دقیقه تفت دهید و بعد از روی شعله بردارید
سر فلفل ها را برش بدهید دانه های ان را خوب خارج کنید و از مواد پر کنید
و درون قابلمه مورد نظر بچینید و روی دلمه ها 2 قاشق غذا خوری روغن بریزید
و نصف گوجه فرنگی را قاچ کنید و ته ظرف بچینید و نصف پیمانه دوباره اب گوجه
یا اب معمولی بریزید 2 حبه سیر را با پهنای چاقو له کنید و درون قابلمه
بندازید
و بگزارید با شعله ملایم بپزد
تقریبا پخت دلمه های من 20 دقیقه طول کشید
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 18:17