مواد لازم:
سبزی شامل گشنیز- جعفری :1 دسته کوچک
بلغور - برنج -لپه مخلوطی از هر 3 1/2 پیمانه خیس شده
نعناع خشک:1 قاشق چای خوری پودر شده
رب:1 قاشق غذا خوری پر
پیاز:1 عدد بزرگ
کدو تپل و مپل
فلفل و زرد چوبه و نمک
پیاز داغ درست کنید و فلفل و زرد چوبه بزنید بعد بهش سبزی دلمه که ریز خرد
کرده اید اضافه کنید همراه با پودر نعنا خشک تفت بدید و برنج-لپه-بلغور
اضافه کنید تفت بدید ونمک و رب اضافه کنید و خوب تفت بدید
لپه های اینجا خیلی زود میپزن اگر لپه هاتون دیر پز هست اونها رو بپزید
داخل کدو ها رو با قاشق کوچکی خالی کنید و از مواد دلمه پر کنید
و بچنید داخل ظرف و کمی اب اضافه کنید و در ظرف رو بزارید تا دلمه هاتون اروم بپزن
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 18:14