مواد لازم:
رب گوجه فرنگی:180 گرم
شکر قهوهای :1 قاشق غذا خوری
سرکه سیب :2 قاشق غذا خوری
پودر سیر:1 قاشق چای خوری
پودر پیاز:1 قاشق چای خوری
نمک:1 قاشق چای خوری
فلفل تند قرمز:1/2 قاشق چای خوری
molasses
ملاس :2 قاشق چای خوری
اب: 1 پیمانه
همه مواد رو با هم بریزید داخل یک قابلمه کوچیک و خوب مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا اروم اروم بپزه
وقتی به غلظت سس رسید از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه
تقریبا از این مقدار مواد 1 پیمانه کچاپ بدست میاد
میتونید کچاپ رو درفریز هم نگهداری بکنید
yemalilar.com
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 17:23