
مواد لازم:
سبزی شامل: گشنیز - جعفری- شوید یک دسته کوچک و 5-4 شاخه نعناع
لیه:1/3 پیمانه خیس شده
برنج 1/4 پیمانه خیس شده
بلغور:2 قاشق غذا خوری
رب:2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی: درشت و قرمز 1 عدد
پیاز:1 عدد
فلفل - زرد چوبه و نمک
بادمجان به تعداد نیاز
ماست و سیر
بادمجانها رو بشورید و سرشون رو برش بدید و داخل بادمجانها رو خالی کنید با هر چیزی که میتونید مثل قاشق بستنی و ..
پپاز رو سرخ کنید زردچوبه و فلفل نمک بزنید سبزی ها رو بشورید و ریز خرد
کنید و به همراه لپه و برنج و بلغور به پیاز داغ اضافه کنید یک تفت کوچیک
بدید و رب اضافه کنید 1/4 پیمانه اب بریزید و تفت بدید
داخل بادمجانها رو از مواد پر کنید و سر بادمجانهای برش داده رو بزارید روشون
بچینید داخل قابلمه و گوجه فرنگی رو ریز خرد کنید و بریزید دور بادمجانها
من 3 حبه سیر هم از وسز نصف کردم ریختم روی گوجه ها و خیلی کم نمک بپاشید
,کمی اب بریزید و بزارید تا دلمه بپزد
وبا ماست و سیر و نان سرو کنید
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 16:36