مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
شکر:3/4 پیمانه
ماست:1/3 پیمانه
ارد:1 پیمانه
بکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو:1/2 قاشق چای خوری
سیب: 3 عدد
ای لیمو ترش تازه برای روی سیب ها
سیب ها رو پوست بگیرید و هر کدام رو به 8 قسمت تقسیم کنید و روشون اب لیمو ترش تازه بپاشید تا سیاه نشن
تخم مرغها رو با شکر و پوست لیمو و وانیل اونقدر هم بزنید تا کرمی بشه و پف کنه تقریبا 8 دقیقه
ماست رو اضافه و مخلوط کنید.
ارد رو با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید
هم زن رو بزارید کنار و با یک قاشق ارد رو در 2-3 مرحله به مواد تخم مرغ اضافه کنید و فولد کنید.
حوصله به خرج بدید و به درستی فولد کنید .
قالب :9 اینچی رو کره بمالید و توش ارد بپاشید و قالب رو تکون بدید تا ارد اضافی بریزه بیرون
حالا مایه کیک رو بریزید توی قالب و به ارامی سیب رو بچینید روش
کیک رو بزارید داخل فر که نیم ساعت قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کردید به مدت 45 دقیقه
بعد از خنک شدن کیک اون رو از قالب خارج کنید.
* این کیک برای 12 نفر کافی هست.
* میتونید با بستی و یا خامه سرو کنید.
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 15:49