
مواد لازم:
کره: 100 گرم
ارد: 2 پیمانه
تخم مرغ:3 عدد
شکر:2/3 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
رنده پوست یک عدد لیمو
اب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذا خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
ماست سفت: 2 قاشق غذا خوری
هلو : 2 عدد
فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
یک ساعت قبل از شروع به کار کره رو خارج از یخچال بگذارید تا نرم بشه
شکر رو به همراه کره و اب لیمو ترش تازه و ماست هم بزنید تا کرمی بشه حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و هم بزنید.
وانیل و پوست لیمو رو مخلوط مواد کنید.
ارد رو به همراه بکینگ پودر الک کنید و به مواد اضافه و هم بزنید.
قالب 9 اینچی حاضر کنید توش رو کره بمالید و ارد بپاشید مایه کیک رو بریزید توش و خوب یکدست داخل قالب پخش کنید.
هلو
رو نازک برش بدید و روی کیک بچینید میتونید کل روی مایه رو با هلو
بپوشانید و یا مثل من برای مرکز کیک از میوه دیگری استفاده کنید کاملا
سلیقه ای هست. مثلا میتونید از توت سیاه یا تمشک یا رازبری و یا توت فرنگی
استفاده کنید.
قالب رو بزارید داخل فر به مدت 1 ساعت یا تا وقتی که خوب بپزه.
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 15:48