نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه تارت گلابی


مواد لازم:

کره:113 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شکر:1 پیمانه  
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک : نوک قاشق چای خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
ارد: 1 پیمانه
جور هندی : 1/2 قاشق چای خوری
دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
اب نصف یک عدد لیمو ترش تازه
گلابی


کره رو بزارید بیرون از یخچال تا کمی نرم بشه و بعد با شکر خوب هم بزنید اب لیمو ترش و وانیل رو همراه تخم مرغها اضافه کنید و مخلوط کنید.

ارد رو با بکینگ پودر - نمک و جوز هندی مخلوط و الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید . مخلوط کنید .

مواد رو بزارید داخل یخچال به مدت 20 دقیقه

گلابی ها رو پوست بگیرید و خرد کنید

فر رو روی 375 درجه فارنهایت روشن کنید . قالب 9 اینچی رو کره بمالید و ارد بزنید و خمیر کیک رو داخل قالب پخش کنید . میتونید از لیسک و یا هر چیزی که بتونه کارتون رو راحت کنه استفاده کنید.

گلابی ها رو روی خمیر بچینید . 1-2 قاشق شکر رو با دارچین مخلوط کنید و روی گلابی ها بپاشید
بزارید داخل فر به مدت 55-45 دقیقه یا تا وقتی که کامل بپزه


بعد از پخت بزارید 10 دقیقه  خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.