مواد لازم:
کره:113 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شکر:1 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک : نوک قاشق چای خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
ارد: 1 پیمانه
جور هندی : 1/2 قاشق چای خوری
دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
اب نصف یک عدد لیمو ترش تازه
گلابی
کره رو بزارید بیرون از یخچال تا کمی نرم بشه و بعد با شکر خوب هم بزنید اب
لیمو ترش و وانیل رو همراه تخم مرغها اضافه کنید و مخلوط کنید.
ارد رو با بکینگ پودر - نمک و جوز هندی مخلوط و الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید . مخلوط کنید .
مواد رو بزارید داخل یخچال به مدت 20 دقیقه
گلابی ها رو پوست بگیرید و خرد کنید
فر رو روی 375 درجه فارنهایت روشن کنید . قالب 9 اینچی رو کره بمالید و ارد
بزنید و خمیر کیک رو داخل قالب پخش کنید . میتونید از لیسک و یا هر چیزی
که بتونه کارتون رو راحت کنه استفاده کنید.
گلابی ها رو روی خمیر بچینید . 1-2 قاشق شکر رو با دارچین مخلوط کنید و روی گلابی ها بپاشید
بزارید داخل فر به مدت 55-45 دقیقه یا تا وقتی که کامل بپزه
بعد از پخت بزارید 10 دقیقه خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 15:21