مواد لازم:
کره :113 گرم
ارد: 1 و 3/4 پیمانه
شکر:3/4 پیمانه
دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
پودر میخک: 1/4 قاشق چای خوری
جوز هندی :1/4 قاشق چای خوری
وانیل:1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 1و 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 2 عدد درشت
شیر و یا اب اناناس: 1/2 پیمانه
7 حلقه اناناس تازه یا کمپوت
گیلاس: 7 عدد
برای کارامل:
کره: 50 گرم
شکر قهوه ای :1/2 پیمانه
کره رو با شکر قهوه ای بزارید روی حرارت تا شکر و کره اب بشه از روی حرارت بردارید و داخل قالب 9 اینچی بریزید
اناناس رو بچینید روی کارامل و بزارید کنار
کره رو با شکر اونقدر هم بزنید تا کرمی بشه حالا دونه دونه تخم مرغها رو اضافه کنید بعد وانیل و شیر(یا اب اناناس) رو بریزید.
ارد
رو با ادویه ها و بکینگ پودر مخلوط کنید و الک کنید و به مواد بالا اضافه
کنید و هم بزنید و بعد داخل قالب روی اناناس رو بریزید و با کمک لیسک روی
مایه کیک رو صاف کنید.
بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت به مدت 45-55 دقیقه
بعد از پخت ظرف مورد نظر رو اماده کنید و بلافاصله به ارامی کیک رو برگردونید داخل ظرف
اگر بزارید کیک خنک بشه کارامل سفت میشه و نمیتونید کیک رو از قالب خارج کنید.
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 15:15