مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
ارد: 1 و 3/4 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
کره : 6 قاشق غذا خوری اب شده
بکینگ پودر : 3 قاشق چای خوری
شیر:1/3 پیمانه
پوره کدوحلوایی: 1 پیمانه
پودر دارچین:1 و 1/2 قاشق چای خوری
پودر جوزهندی :1/2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای: 226 گرم
شکر: 1/4 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: 1 قاشق چای خوری
شکلات
فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
شکر رو با تخم مرغ ها هم بزنید تا خوب پف کنن بعد کره و شیر رو اضافه کنید . پوره کدو رو مخلوط کنید.
ارد رو با بکینگ پودر و دارچین و جوزهندی خوب الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید
قالب 9 در 13 اینچی حاضر کنید و مواد رو بریزید توش اندازه 2-3 قاشق از مایه رو نگه دارید.
حالا
در ظرف تمیزی جداگانه ای پنیر خامه ای و شکر و تخم مرغ و وانیل و هم بزنید
تا خوب یکدست بشن و بعد با قاشق روی مایه کیک بریزید و بعد باقی مایه کیک
رو بریزید روش و با یک کارد بهش شکل بدید و بعد مقداری شکلات رو خرد کنید و
روی کیک بریزید.
قالب رو بزارید داخل فر به مدت 30- 35 دقیقه یا تا وقتی که خوب بپزه .
بعد از پخت بزارید 5 دقیقه داخل قالب بمونه و بعد از قالب خارج کنید و بزارید کاملا خنک بشه و بعد برش بدید .
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 15:12