
مواد لازم :
پیاز درشت : 3 عدد
سبزی شامل: گشنیز - جعفری- شوید یک دسته کوچک و 5-4 شاخه نعناع
لیه:1/3 پیمانه خیس شده
برنج 1/4 پیمانه خیس شده
بلغور:2 قاشق غذا خوری
رب:2 قاشق غذا خوری
پیاز:1 عدد
فلفل - زرد چوبه و نمک
ماست و سیر
سرکه :2 قاشق غذا خوری
سبزی ها را بشورید خورد کنید
پیاز را خلال کنید و سرخ کنید زرد چوبه و فلفل بزنید
سبزیها را اضافه کنید برنج و لپه را اضافه کنید کمی تفت بدید
و رب را اضافه کنید و باز کمی تفت بدید خیلی کم اب بریزید انداره 1/4
پیمانه و مخلوط کنید و بزارید تا اون مقداری ابی که اضافه کردید بخار بشه
سر و ته پیاز ها رو با چاقو بزنید و از بالای پیاز تا پایین با چاقو یه برش عمق تا مرکز پیاز ایجاد کنید
پیازها رو بزارید توی اب جوش تا کمی نرم بشن
بعد از اب درشون بیارید و لایه های پیاز رو به ارامی جدا کنید هر وقت به
لایه ای رسیدید که سفت بود و نرم نبود دوباره پیاز رو داخل اب جوش
برگردونید تا نرم بشه
داخل هر لایه مقداری مواد دلمه بزارید و بپیچیدشون و داخل قابلمه بچینید

کمی روغن بریزید روی دلمه ها
1 قاشق رب را با 2 قاشق سرکه و مقداری اب و نمک خوب مخلوط کنید و بریزید روی دلمه ها
چون پیازها بعد از پخت کمی مزشون به شیرینی میزنه سرکه باعث میشه تا مزه دلمه ملس بشه
این دلمه های خوشمزه رو با ماست و سیر سرو کنید
* میتونید از پیازهای کوچکتر هم استفاده کنید و وسط پیازها رو با قاشق در بیارید و مواد دلمه پر کنید .
* اگر دسترسی به سماغ قرمز خوشه ای دارید که چه بهتر به جای سرکه از سس سماغ استفاده کنید .
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 14:52