مواد لازم:
تخم مرغ:1 عدد
کره:1/2 پیمانه یا 113 گرم
پودر شکر:1 پیمانه
پوست لیمو ترش:1 قاشق چای خوری
اب لیمو ترش:1 قاشق غذا خوری
ارد : 1و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر:1/4 قاشق چای خوری
بکینگ سودا:1/8 قاشق چای خوری
نمک:1/4 قاشق چای خوری
پودر شکر:1/2 پیمانه
فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید .
قبل از شروع کار کره رو بزارید بیرون از یخچال تا خوب نرم بشه
بعد با 1 پیمانه پودر شکر با همزن برقی بزنید تا کرمی بشه پوست لیمو ترش و
اب لیمو ترش رو همراه با تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
ارد رو با نمک- بکینگ پودر- بکینگ سودا مخلوط کنید و الک کنید و به مواد کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط بشن
اگر خمیرتون خیلی شل بود و نمیشد باهاش کار کنید خمیر رو بزارید داخل یخچال به مدت 15 دقیقه ولی بیشتر نزارید بمونه .
توی سینی فر کاغذ المنیومی یا کاغذ روغنی پهن کنید
بعد از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا کنید گرد کنید و ه توی پودر شکر بغلتانید
با فاصله بچینید توی سینی فر و بزارید داخل فر به مدت 10-12 دقیقه یا تا وقتی که زیر کوکی هاتون تغییر رنگ بده .
بزارید کوکی ها 3 دقیقه خنک بشن بعد از سینی جداشون کنید .
yemalilar.com
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 12:28