موادلازم:
کره 125 گرم
خامه 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 375 گرم ( تازمانیکه خمیر به دست نچسبد ولی لطیف بماند)
مواد لازم برای مغزی گردویی
گردو آسیاب شده 100 گرم
شکر 50 گرم
جوز هندی و دارچین کمی
سفیده تخم مرغ حدود یک عدد( تا حدی که با ترکیب گردو و شکر خمیر سفت و چسبنده ای به دست آید)
برای مغزی بادامی
مارسیپان 150 گرم
سفیده تخم مرغ حدود یک عدد
هل سبز کمی
پود قند و پسته هم برای تزیین
روش تهیه:
اول مواد میانی را آماده کنید با هم مخلوط کنید و سفیده را کم کم بریزید
تا خمیر چسبناکی به دست آید رویش را بپوشانید و کنار بگذارید
کره نرم
خامه و وانیل با مفتول سیمی بزنید و سپس زرده ها را اضافه کنید بعد از
مخلوط شدن آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید
خمیر را دوقسمت کنید روی سطح آرد پاشی شده یا نایلون باز کنید با ضخامت یکی دو میلی متر
مغزی را به شکل گلوله هایی کوچیک درآورید و به شکل دلخواه بپیچید
شیرینی را آروم به سینی منتقل کنید و در فر 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید
وقتی کاملا سرد شدند از پودر قند و پودر پسته برای تزیین استفاده کنید
نکته سعی کنید خمیر را بیش از یک یا نهایتا دوبار بیشتر باز نکنید
به جای مارسیپان دستور میتوان از 100 گرم پودر بادام و 50 گرم پودر شکر یا شکر استفاده کنید.