مواد لازم:
کره 200 گرم
پودر شکر 100 گرم
سفیده تخم مرغ چهار عدد
پودر بادام یا گردو یا فندق 150 گرم
آرد 200 گرم
وانیل 1/8 قاشق چایخورى
دارچین 1 قاشق چایخورى
روغن را با پودر شکر مخلوط میکنیم ( در حدود 3 دقیقه با هم زن برقى ) بعد
سفیده تخم مرغ را به همان شکل اولیه خودش کم کم اضافه میکنیم و در حدود 2
دقیقه میزنیم تا خوب سفیده تخم مرغ با مواد ترکیب شوند ... هم زن را
خاموش میکنیم و پودر بادام یا هر مغز دیگرى که مایل بودید را اضافه میکنیم ،
و با ویسک مواد را هم میزنیم و بعد دارچین را میریزیم ، آرد را هم کم کم
اضافه میکنیم و تا حدى که آرد کاملاً با مواد ترکیب شود مواد را مخلوط
میکنیم در غیر این صورت شیرینى سفتى خواهیم داشت . مواد را داخل قیف ریخته
و به اشکال مختلف داخل سینى فر که کمى چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم
شده با حرارت 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 15 الى 20 دقیقه قرار میدهیم ...
بعد از اینکه شیرینى ها را از فر بیرون آوردیم و خنک شد روى شیرینى هارا
با شکلات ذوب شده ، پودر پسته به هر صورت که مایل بودید تزئین میکنیم
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 10:49