کانلونی یه نوع لازانیا رول شده است که خیلی شیک و راحت تر از لازانیا هست .
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت چرخ کرده گوساله نیم کیلو
پیاز 2 ع
قارچ 10 ع
فلفل دلمه سبز 1 ع
فلفل سبز تند تازه 3 ع
سیر 3_4 حبه
رب گوجه 2 ق غ
ادویه جات به مقدار لازم
پودر اویشن 2 ق غ
پنیر موزارلا1 کیلو
جعفری و اسفناج 200 گ
آب لیمو نیم پیمانه
کانلونی 1/5 بسته
طرز تهیه :
پیاز و سیر و فلفل را با فود پروسسر خرد کنید و با ادویه جات تفت بدید .
گوشت را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و نمک را حالا اضافه کنید. قارچ را ریز
ریز کنید و کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشه. قارچ را تفت بدید بعد هم فلفل
دلمه نگینی را بریزید.رب و آبلیمو هم بریزید و حرارت را خاموش کنید. جعفری و
اسفناج خرد شده را آخر سر بریزید.
مواد که خنک شد توی کیسه بریزید و توی کانلونی های خام را پر کنید و کف ظرف بچینید.
لایه اول را با سس سفید ( دستورش را میگم ) و پنیر بپوشانید و لایه بعد هم بزارید . کلا دو لایه باید باشه . بعد با پنیر فراوان روی ظرف را بپوشانیدو فویل بکشید و توی فر با حرارت 200 ℃ بمدت نیم ساعت بگذارید . فویل را بردارید و 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا پنیر برشته بشه.
سس سفید
مواد لازم:
کره 2_3 ق غ
روغن زیتون 2 ق غ
ارد ( من از ارد مخصوص سس استفاده کردم) 3 ق غ
شیر 1 پ
خامه رقیق 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه تازه بمقدار لازم
طرز تهیه:
کره و روغن را با هم میکس کنید و روی حرارت ملایم ذوب کنید . ارد را اضافه
کنید و فوری با ویسک بزنید . شیر و خامه و ادویه جات هم اضافه کنید و خوب
بهم بزنید که یه سس رقیق و صاف داشته باشید.
راز و رمز اصلی و خوشمزگی این غذا فقط بخاطر آب لیمو و پودر آویشن و جعفری هست . پس دست و دلبازی کنید
این رولها باید خام باشه و توی اون رو پر کنید و اصلا نیاز به آب پز کردن مثل ورقه های لازانیا نداره .