مواد لازم :
بادمجان (مکعبی خردشده) / ۲ عدد
سبزی قرمه (سرخ شده) / ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز پخته شده ۱۵۰ گرم
سیرخورد شده ۲حبه
گوجه فرنگی ( فیله و خردشده) / ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه ( پودرشده) / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را نمک زده، به مدت یک ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن
گرفته شود. سپس شسته و پس از خشک کردن، در روغن سرخ کنید،سیر را اضافه کنید
و تفت دهید. سبزی را نیز به سیر افزوده یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس
زردچوبه را افزوده و به مدت یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید. لوبیا اضافه
کنید و گوجه فرنگی، نمک، فلفل و مقداری آب به مخلوط سبزی بیفزایید. درِ ظرف
را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد تا جا بیافتد.
ملاقورمه را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.
نکته:ظاهرا در غذا بسیار خوشمزه تخم مرغ هم اضافه می کنن چون من دوست
ندارم حذف کردم در صورت تمایل تخممرغها(۴ عدد) را یکی یکی روی مواد
بشکنید. درِ ظرف را بگذارید(به مدت 2 دقیقه) تا تخم مرغ پخته شود.
جمعه 8 اسفند 1393 ساعت 10:18