نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

ملا قرمه یا قرمه سبزی به شیوه مازندرانی

مواد لازم :

بادمجان (مکعبی خردشده) / ۲ عدد
سبزی قرمه (سرخ شده) / ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز پخته شده ۱۵۰ گرم
سیرخورد شده ۲حبه   
گوجه­ فرنگی ( فیله و خردشده) / ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه ( پودرشده) / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را نمک زده، به مدت یک ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس شسته و پس از خشک کردن، در روغن سرخ کنید،سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سبزی را نیز به سیر افزوده یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه را افزوده و به مدت یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید. لوبیا اضافه کنید و گوجه­ فرنگی، نمک، فلفل و مقداری آب به مخلوط سبزی بیفزایید. درِ ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد تا جا بیافتد.
ملاقورمه را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.
نکته:ظاهرا در غذا بسیار خوشمزه تخم مرغ هم اضافه می کنن چون من دوست ندارم حذف کردم در صورت تمایل تخم­مرغ‌ها(۴ عدد) را یکی­ یکی روی مواد بشکنید. درِ ظرف را بگذارید(به مدت 2 دقیقه) تا تخم­ مرغ پخته شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.