مواد لازم :
مرغ خرد شده به قطعات 3 سانتی یک کیلو گرم
پیازقرمز 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی 600 گرم پوره یا رنده کنید.
خامه کم چرب یک تا یک و نیم پیمانه
ماست یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک تا نیم پیمانه
حالا بریم سراغ گیاهان و ادویه ها که اصل ماجراست :
زنجبیل تازه ی رنده شده 40 گرم (حدود 8 سانت میشه)
سیر رنده شده 6 عدد
آب لیموی تازه یک دوم پیمانه (اگر ابلیموی تازه ندارید دو قاشق غ از ابلیموهای کارخانه ای یا خانگی کافیه )
زردچوبه دو قاشق چای خوری
پودر زیره یک قاشق چای خوری پر
گرام ماسالا (معروفترین ادویه ی هندی که ترکیب مناسبی از انواع ادویه هاست
و میزان این ترکیب متفاوته...این ادویه رو تو خونه داشته باشید. به خصوص
برای این کاری و انواع غذاهای هندی لازمه )
پاپریکا یک قاشق چای خوری
پودر گشنیز یک قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری پریا بیشتر بنا به سلیقه
فلفل قرمز خشک ورقه ای یک قاشق چ
چوب دارچین ی تا دو عدد بزرگ یا یک قاشق چای خوری پودر
شنبلیه خشک پودر شده دو قاشق مربا خوری ( یا سه قاشق غذا خوری تازه ،ریز شده )
عسل یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
1- نصف روغن مایع ، نصف زنجبیل ، نصف سیر و نصف ابلیمو ونمک رو در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید.
پودر گشنیز ، پودر زیره ،گرام مسالا ، پاپریکا ، ماست ، فلفل
رو هم به کاسه اضافه کنید.مرغها رو داخل این کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. روی ظرف نایلون بکشید ویک ساعت در یخچال بگذارید.
2 - در یک تابه داغ ، روغن بریزید و مرغها رو در دو مرحله تفت بدید.اگر هم
رو یک جا بریزید آب میندازه...مگر اینکه حرارت زیاد باشه.بعد از تفت دادن
کامل مرغها تابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
3 -
پیازهای خرد شده رو در روغن تفت بدید و بعد از اینکه پیازها طلایی شد،نصفه ی
دیگه ی سیر ، زنجبیل ، زردچوبه و پودرشنبلیله رو اضافه کنید.
گوجه
رو اضافه کنید ، چوب دارچین و فلفل سبز تند ریز شده رو هم اضافه کنید و
مرغها رو به این مخلوط اضافه کنید وبگذارید با حرارت ملایم مرغها توی این
سس خوشمزه بپزه...نمک غذا رو تنظیم کنید.
وقتی مرغها پخته شد ، خامه و عسل رو اضافه کنید و بگذارید بازچند دقیقه بجوشه و جا بیافته . با پلو و گشنیز تازه یا نعناع سرو کنید
پنجشنبه 7 اسفند 1393 ساعت 10:48