مواد لازم:
ران مرغ ۸ تا ۱۰ عدد
پرتقال ۲ عدد
آب پرتقال ۱ لیوان بزرگ
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ساق مرغ رو با نمک و فلفل برای نیم ساعت مزه دار کنید و بعد در روغن سرخ کنید.
آب رو به ساق مرغ اضافه کنید و اجازه بدید تا برای ۴۰ دقیقه بپزه و آب مرغ کم بشه!
حالا, آب پرتقال, آب لیمو, زعفران, شکر و نمک و فلفل رو به مرغ ها اضافه
کنید و اجازه بدید تا برای ۲۰ دقیقه دیگه غذا بپزه و به غلظت برسه!
پرتقال ها رو بشویید و درسته برای ۵ تا ۷ دقیقه در قابلمه پر از آب جوش
بذارید تا کمی بپزه و بعد اونا رو حلقه ای برش بدید و به مرغ اضافه کنید.
بعد از جا افتادن کامل غذا, اونو در ظرف بکشید و با نان یا چلو میل کنید.