مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد
شکر 200گرم
ارد 300گرم
ماست 150گرم
روغن مایع 180گرم
بکینگ پودر1/5قاشق سوپخوری
هل 1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن مایع را به همراه شکر میزنیم به مدت 3دقیقه بعد تخم مرغ ها رادونه به
دونه اضافه کرده وهر کدام را 30ثانیه میزنیم بعدماست را اضافه میکنیم وبعد
از کمی زدن ارد الک شده را به همراه بکینگ پودررا اضافه میکنیم مواد را در
قالبهای کیک یزدی ریخته ودر طبقه بالای فر با 220درجه قرار میدهیم مدت پخت
این شیرینی در فرهای مختلف متفاوت است بنابر این باید دقت کنید زمانیکه پف
کرد وبالا امد شیرینی ها پخته شده است
چهارشنبه 6 اسفند 1393 ساعت 01:13